Skip to content

 

 

 

Sociala medier

 

 

 

 

 

 

 

Vikten av att hålla flödet uppdaterat

Att finnas på sociala medier är otroligt viktigt. Syns ni inte där, finns ni inte. Så enkelt är det! Många letar inspiration på sociala medier. Till exempel när de vill testa en nya restaurang. Finns det inga tilltalande bilder eller filmer, blir du en i mängden och den potentiella kunden kanske tillslut väljer ett annat ställe.

Här nedan ser ni några av företagen vi hjälper med att ta fram material till – i både bild- och videoformat, men också content till sociala medier. Vissa företag hjälper vi med en helhetslösning. Allt från framtagning av content, till schemaläggning av inlägg och mätning av statistik. Vissa företag sköter publiceringen på egen hand, men vi hjälper till med contentskapandet. 

Kontinuitet är A & O

I dagens stressiga samhälle kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Inte minst för dig som är ansvarig över marknadsföring eller kommunikation. Oftast har du mycket på ditt bord och då kanske du väljer att bortprioritera sociala medier. Du hinner kanske publicera ett snabbt inlägg då och då, men det finns ingen plan över arbetet. Då får du inte heller till någon kontinuitet i det och att jobba kontinuerligt med sociala medier är mycket viktigare än vad man kan tro. 

Tveka inte att kontakta oss – oavsett om du vill ha hjälp med framtagning av content eller en helhetslösning där vi skapar allt material, skriver copy och postar inläggen. Vi kan även ta fram statistik, samt mäta och analysera varje månad för att du ska få en bra inblick för hur det går. Både på sajten och sociala medier.

Sociala medier- Content för Mr Cake
Sociala medier - Content för Olivia
Sociala medier - Content för Lorina
Sociala medier

Blossa

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av bilder, filmer och recept till Blossas sociala medier. Vi sköter Instagramkontot samt Facebookkontot – planerar innehåll, skriver copy, schemalägger, publicerar stories och svarar på kommentarer & DM’s. 

Utförande: Varje månad planerar vi kommande månads innehåll tillsammans med ansvarig på Blossa. Fotar gör vi först och främst i studion, men även ute på locations. Redigering, copyskrivning och schemaläggning sköter vi från studion. Vi skickar alltid korr innan leverans.

Lindvalls

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av bilder,  filmer och recept till Lindvalls sociala medier. Vi sköter Instagramkontot samt Facebookkontot – planerar innehåll, skriver copy, schemalägger, publicerar stories och svarar på kommentarer & DM’s. 

Utförande: En gång i kvartalet planerar vi content för kommande 3 månader tillsammans med ansvarig på Lindvalls. Fotar gör vi först och främst i studion, men även ute på locations. Redigering, copyskrivning och schemaläggning sköter vi från studion. Vi skickar alltid korr innan leverans.