Skip to content

 

 

 

Receptframtagning

 

 

 

 

 

 

 

Receptframtagning

Riktigt tilltalande matbilder ger först och främst inspiration till att laga mat och testa nya smakkombinationer. Men det gör också att era kunder associerar bilden med ert företag och lägger er produkt på minnet. En matbild med tillhörande recept säger så mycket mer än en produktbild. Bilderna kan både användas som inspiration till flödet i sociala medier, men också under en receptkategori på er webbplats.

Råvaror i säsong

Att fokusera på råvaror i säsong ligger i tiden. Det är därför bra att arbeta med säsongens frukt och grönt och kombinera det tillsammans med era produkter. Förutom råvaror i säsong, är spännande smakkombinationer alltid en god idé – det är extra inspirerande för konsumenten att hitta ett recept och en smakkombination de kanske inte tänkt på tidigare.   

Vi hjälper er med hela processen

Säljer ni riktigt bra produkter som ni vill att fler ska upptäcka? Funderar ni på om inspirerande recept är rätt väg att gå, men känner också att tiden inte riktigt finns? Vi hjälper er gärna med hela processen – från att göra moodboards och ta fram roliga idéer och smakkombinationer, till att provlaga maten och skriva recepten. Vi kan också fota maten, både i miljö eller som produktbild. 

Tycker ni att det låter intressant? Tveka inte att kontakta oss, så kan vi berätta mer om hur vi arbetar. Oavsett om ni behöver hjälp med hela processen – eller om det är själva receptframtagningen ni funderar på.

Klicka här och skicka iväg ett mail eller ring, så pratar vi gärna mer. 

Dessert_limoncello_drink
content1
Content - Receptframtagning
Content - Receptframtagning

Picadeli

– Client Case –

Uppdrag: Ta fram material till sociala medier (Instagram, Facebook, Youtube, samt LinkedIn) i form av bilder, filmer och stop-motionfilmer.

Utförande: Vi hjälper Picadeli med att ta fram material till sociala medier. Tillsammans med deras Digital Communication Manager både fotar och filmar vi i vår studio och ute på “fältet” (bokstavligt talat). Vi har bland annat gjort filmserier som “a products journey” och “backstage at Picadeli”, där vi besökt odlare och produktion för att visa Picadelis konsumenter vart deras produkter kommer ifrån.

Olivia

– Client Case –

Uppdrag: Ansvarig för sociala medier (Instagram och Facebook).

Utförande: För Olivia tar vi fram content till sociala medier för att öka deras närvaro och kännedom bland både göteborgarna och stockholmarna. Vi planerar inläggen, skriver copyn, fotar och filmar samt sköter kommenterarsfälten på både Instagram och Facebook.

Dahls Bageri

– Client Case –

Uppdrag: Löpande framtagning av content för sociala medier, trycksaker och för hemsida. Från idé till färdig bild, film eller inlägg.

Utförande: Vi fram material för Dahls sociala medier varje månad. Allt ifrån idé för vilken typ av bild/film vi ska göra eller text vi ska skriva, till att producera och sedan posta på de olika plattformarna. Förutom det sköter vi annonseringen på de sociala kanalerna. Vi analyserar även statistik varje månad som vi sedan går igenom med ansvarig person, för att de ska få en tydlig bild på hur arbetet vi gör går.