Skip to content

 

 

 

Om oss

 

 

 

 

 

Och vilka är vi på Contently då? 

Om oss - Gabriella

Gabriella Berg 

VD, Matfotograf, Videograf & Social Media Manager 

Vem är jag?

Jo, Gabriella Berg heter jag som är VD för Contently. En go och glad tjej som lever efter måttot ”Vissa äter för att leva, jag lever för att äta”. Jag ser världen genom min kameralins och brinner för att förmedla en känsla, en typ av stämning, i allting jag fotar. En wannabe-göteborgska som tar varje chans att vara i min favoritstad Göteborg, annars utgår jag från min studio i Stenungsund som ligger 5,5 mil norr om Götelaborg. 

Jag är matfotograf och tar allt från bilder till stop motions och filmer till sociala medier. Mina bilder och filmer ska tilltala den som tittar, den ska vilja hoppa in i bilden och vara med. Den ska vilja vara personen i bild, äta det som äts och dricka det som dricks. Det är vad jag strävar efter varje gång jag trycker av en bild eller filmar en sekvens till ett videoklipp. 

Min anställda

I början av 2021 lyckades jag rekrytera en makalöst duktig tjej, Petronella, som står för annonser, SEO, statistik, receptframtagning och grafiskt arbete här på Contently. Vilket också har stor betydelse när man tar fram material för de olika sociala plattformarna. 

Och ett år senare, i början av 2022 rekryterade vi ännu en stjärna – Elin. Som precis som jag är matfotograf och stylist. Men också otroligt duktig på att laga mat och ta fram recept. Det är en väldigt stor tillgång med ännu en fotograf på Contently! 

Vad sägs om en kaffe? 

Jag tar gärna en kaffe eller två tillsammans med diskussioner och reflektioner i en ”högt-i-tak-atmosfär”. Tveka inte att höra av dig om det är något du funderar på. Jag ser fram emot att höra från dig. Ha det fint! 

Petronella Uhre

Social Media Manager & Digital Analytics Specialist 

Det är jag som är Petronella! Jag jobbar med annonsering, SEO, grafisk design och statistik här på Contently. Men också med sociala medier, styling och receptframtagning. Lite smått och gott helt enkelt. 

Vad gör jag om dagarna då?

Jo, jag skapar allt möjligt content, skriver copy, skapar annonser, mäter och analyserar statistik, ökar synlighet med hjälp av SEO. Jag tar även fram riktigt goda och fotovänliga recept, samt planerar fotograferingar. Och så är jag med och lagar mat/stylar när Gabriella eller Elin fotar.

Mitt jobb är det bästa av två världar: ett kreativt kaos i kombination med struktur, detaljer och siffror! Det är jag i ett nötskal. Min dröm har alltid varit att få kombinera min utbildning inom digital kommunikation med mat! Och här sitter jag, och får göra det jag alltid har strävat efter. 

Jag älskar att formulera mig i text och få fram känslan genom ord. Jag tycker om att få skapa content, nå ut till rätt målgrupp – för att sedan utvärdera och analysera det. Genom att mäta allt som görs är det enkelt att följa upp och ständigt kunna bli bättre. Det gillar jag!

Jag är så glad över att få vara en del av Contently!

Om oss - Petronella
Om oss - Elin

Matfotograf, Stylist & Social Media Manager

Elin Wretander heter jag och här på Contently jobbar jag som fotograf, stylist och social media manager! 

Jag har så länge jag kan minnas älskat mat och särskilt att få styla upp det fint på tallriken, så för mig handlar mat inte enbart om att det ska smaka gott utan det är minst lika viktigt att det ska vara vackert att titta på. Jag gillar att jobba med detaljer, och för mig är inget lämnat åt slumpen utan varje detalj har sin funktion som skapar det vackra i det enkla, vilket också är den känslan jag vill förmedla i mina bilder. 

Här på Contently är den ena dagen aldrig den andra lik, vilket jag fullkomligt älskar! Ena dagen kan inkludera planering, möten, skriva copy eller handla rekvisita, till att nästa dag bestå utav en heldagsfotografering i studion. Oavsett vad känns det som ett stort privilegium att få jobba med det man brinner för och något jag är otroligt glad över, och som pricken över i:et får jag jobba med Gabriella och Petronella som är jordens härligaste kollegor!