Foto

Ett enkelt sätt för er att spegla ert företags professionalitet och trovärdighet.

Foto

Ett enkelt sätt för er att spegla ert företags professionalitet och trovärdighet.

Produkt

Idag sker allting på nätet, allt från att hitta till en ny adress till att hitta bästa restaurangen för ditt statsbesök. När dina kunder är ute och letar efter nya produkter eller tjänster gäller det för dig som företag att ha en bra landningssida och ha aktiva sociala medier med bilder och filmer som inspirerar, ger ett professionellt och välkomnande intryck. Proffsiga produktbilder som är tagen i sitt sammanhang är ett sätt att visa dina kunder en slags förhandsvisning av vad dem kan få om dem köper av er.

En bild när produkten eller tjänsten används är den bästa bilden. Det finns mycket produkter och tjänster världen över och om ni vill vara med och fajtas för att synas, är snygga bilder med bra kvalité ett måste.

Har ni tankar och idéer vad ni skulle vilja göra eller vill kanske bolla lite så träffas jag gärna för att se vad vi skulle kunna ta fram tillsammans! 

Kontakta mig under fliken ”Kontakt” så hörs vi snart! 

GodDryck_ingredienser_frilagd_org
Maja_2
Äpple-Kanel

In-Action

Sociala medier har gjort allt så lättillgängligt för oss och vårt samhälle. För att möta era potentiella, men även befintliga kunder, fotar jag mycket In-Action då bilderna kommer upplevas mindre ”stagade” och ger mer liv i bilderna. Allt ska kännas levande och äkta. Det ska förmedla en känsla hos era potentiella kunder, de ska vilja vara en del av er bild, er tjänst eller produkt!

Nu för tiden köper inte folk en produkt eller tjänst, man köper känslan av den. Och gör man inte bra marknadsföring med bilder och filmer som reflekterar verkligheten, kommer de potentiella kunderna förbli potentiella.

in_action_1
MC_2
in_action_2
in_action_3

 

 

Mr Cake

– Client Case –

Uppdrag: Sociala medier är dagens samhälles place to be. Finns man inte där, finns man inte alls. Detta har Mr Cake förstått och ville ha hjälp med att ta foton för deras sociala medier och deras instagram.

Utförande: 2 gånger i månaden träffar jag en ansvarig i caféet och fotar i någon timma för att få fram tillräckligt med content för Mr Cakes instagram. Efter fotograferingen sköter jag redigering och leverans från mitt kontor. När bilderna har levererats får jag tillbaka en lista med korrigeringar och när vi har skickat det fram och tillbaka några gånger och båda parter är nöjda sköter ansvarig på Mr Cake postning av inlägg på instagram.

  • MrCake_4
  • blåbär_1
  • MrCake_2 (1)
  • samlingsbild_2
  • Harrys_2
  • Harrys_3

Harrys

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av content för sociala medier, månadskampanjer, bordspratare, TV-skärmar och annan typ av marknadsföring genom fotografering och filmning och inspirationsmöten.

Utförande: Tillsammans med marknadsavdelningen på Harrys hjälper jag de bolla fram tankar och idéer till utförandet av deras månadskampanjer. Vi träffas därefter och betar av de närmaste månadernas kampanjerna i både film och foto.