Foto

Ett enkelt sätt för er att spegla ert företags professionalitet och trovärdighet.

Produkt

Idag sker allting på nätet! Allt från att hitta till en ny adress, till att hitta bästa restaurangen för ditt statsbesök. När dina kunder är ute och letar efter nya produkter eller tjänster gäller det för er som företag att ha en bra landningssida och aktiva sociala medier – med bilder och filmer som inspirerar, ger ett professionellt och välkomnande intryck.

Proffsiga produktbilder som är tagna i sitt sammanhang är ett sätt att visa era kunder en slags förhandsvisning av vad de kan få om dem köper av er.

En bild när produkten eller tjänsten används är den bästa bilden! Det finns mycket produkter och tjänster världen över och om ni vill vara med och fajtas för att synas, är snygga bilder med bra kvalitet ett måste.

Har ni tankar på vad ni skulle vilja göra, eller vill ni kanske bolla lite idéer? Vi träffar gärna er för att se vad vi skulle kunna ta fram tillsammans!

Kontakta oss här, så hörs vi snart!

Matfotograf! Miljöbild
Matfotograf. In action.
Matfotograf. Receptbild i miljö.

In-Action

Sociala medier har gjort allt så lättillgängligt för oss och vårt samhälle. För att möta era potentiella, men även befintliga kunder, fotar vi ofta In-Action! Det gör att bilderna upplevas mindre ”stagade” och ger mycket mer liv. Allt ska kännas levande och äkta. Det ska förmedla en känsla hos era potentiella kunder, de ska vilja vara en del av er bild, er tjänst eller produkt.

Nu för tiden köper inte folk en produkt eller tjänst, man köper känslan av den. Och gör man inte bra marknadsföring med bilder och filmer som reflekterar verkligheten, kommer de potentiella kunderna förbli potentiella.

Kontakta oss om ni vill veta mer!

in_action_1
MC_2
in_action_2
in_action_3

 

 

Mr Cake

– Client Case –

Uppdrag: Sociala medier är dagens samhälles “place to be”. Finns man inte där, finns man inte alls. Detta har Mr Cake förstått och ville ha hjälp med att ta foton för instagram.

Utförande: 2 gånger i månaden träffas vi och fotar content för Mr Cakes instagramkonto tillsammans med en ansvarig i caféet. Efter fotograferingen sköter vi redigering och leverans från vår studio. Bilderna skickas sedan iväg på korrigering och när båda parter är nöjda sköter ansvarig på Mr Cake postning av inläggen på instagram.

  • MrCake_4
  • blåbär_1
  • MrCake_2 (1)
  • samlingsbild_2
  • Harrys_2
  • Harrys_3

Harrys

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av content för sociala medier, månadskampanjer, bordspratare, TV-skärmar och annan typ av marknadsföring. Först genom inspirationsmöten och sedan utförande genom fotografering eller filmning. 

Utförande: Tillsammans med marknadsavdelningen på Harrys hjälper vi till med att bolla fram idéer till utformandet av content till sociala medier, månadskampanjer eller annat marknadsmaterial. Vi träffas därefter och fotar eller filmar det vi planerat. Till sist redigerar vi materialet från vår studio innan det levereras.