Skip to content

 

 

 

Bilder till sociala medier 

 

 

 

 

Bilder till sociala medier 

Sociala medier har gjort allt lättillgängligt för oss och vårt samhälle. För att kunna möta era potentiella, men även befintliga kunder, är foto ”in action” en bra idé! Detta eftersom det gör att bilderna upplevas mindre ”stagade” och ger dem mycket mer liv. Allt ska kännas levande och äkta. Det ska förmedla en känsla hos era potentiella kunder, de ska vilja vara en del av er bild, er tjänst eller produkt.

Nu för tiden köper inte folk en produkt eller tjänst, utan man köper känslan av den! Och gör man då inte riktigt bra marknadsföring med foto och filmer som reflekterar verkligheten- kommer de potentiella kunderna förbli potentiella. 

Kontakta oss om ni vill veta mer!

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Mr Cake

– Client Case –

Uppdrag: Sociala medier är dagens samhällets ”place to be”. Finns man inte där, finns man inte alls. Detta har Mr Cake förstått och vill ha hjälp med att ta foton för instagram.

Utförande: 2 gånger i månaden träffas vi och fotar content för Mr Cakes instagramkonto tillsammans med en ansvarig i caféet. Efter fotograferingen sköter vi redigering och leverans från vår studio. Bilderna skickas sedan iväg på korrigering och när båda parter är nöjda sköter ansvarig på Mr Cake postning av inläggen på instagram.

Harrys

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av content för sociala medier, månadskampanjer, bordspratare, TV-skärmar och annan typ av marknadsföring. Först genom inspirationsmöten och sedan utförande genom fotografering eller filmning. 

Utförande: Tillsammans med marknadsavdelningen på Harrys hjälper vi till med att bolla fram idéer till utformandet av content till sociala medier, månadskampanjer eller annat marknadsmaterial. Vi träffas därefter och fotar eller filmar det vi planerat. Till sist redigerar vi materialet från vår studio innan det levereras. 

Herrljunga Cider

– Client Case –

Uppdrag: Vi fotar härliga “in the moment”-bilder som speglar alla olika årstider. Ett uppdukat middagsbord, samt händer med i bild för att få det lite mer levande. Bilderna ska kännas spontana och inte så perfekta. Mer som vardag än fest. Bilderna används som butiksexponering i matbutiker runt om i Sverige, samt till sociala medier. 

Utförande: Vi börjar med att bolla idéer tillsammans med Herrljunga Cider. När vi har satt upp en plan är det dags för oss att sätta igång med contentskapande. Vi bygger upp en hemmamiljö i vår studio. Dukar bord, lagar mat och börjar fota. När bilderna är tagna skickar vi iväg dem till Herrljunga Cider som får göra ett urval. Vi redigerar sedan urvalen och skickar tillbaka dem på korr. Efter att vi ändrat eventuellt korr, skickar vi de färdiga resultaten och Herrljunga Cider kan då börja använda bilderna!