Skip to content

 

 

 

Recept

 

 

 

 

 

 

 

Recept

Riktigt tilltalande matbilder ger först och främst inspiration till att laga mat och testa nya smakkombinationer. Men det gör också att era kunder associerar bilden med ert företag och lägger er produkt på minnet. En matbild med tillhörande recept säger så mycket mer än en produktbild. Bilderna kan både användas som inspiration till flödet i sociala medier, men också under en receptkategori på er webbplats.

Råvaror i säsong

Att fokusera på råvaror i säsong ligger i tiden. Det är därför bra att arbeta med säsongens frukt och grönt och kombinera det tillsammans med era produkter. Förutom råvaror i säsong, är spännande smakkombinationer alltid en god idé – det är extra inspirerande för konsumenten att hitta ett recept och en smakkombination de kanske inte tänkt på tidigare.   

Vi hjälper er med hela processen

Säljer ni riktigt bra produkter som ni vill att fler ska upptäcka? Funderar ni på om inspirerande recept är rätt väg att gå, men känner också att tiden inte riktigt finns? Vi hjälper er gärna med hela processen – från att göra moodboards och ta fram roliga idéer och smakkombinationer, till att provlaga maten och skriva recepten. Vi kan också fota maten, både i miljö eller som produktbild. 

Tycker ni att det låter intressant? Tveka inte att kontakta oss, så kan vi berätta mer om hur vi arbetar. Oavsett om ni behöver hjälp med hela processen – eller om det är själva receptframtagningen ni funderar på.

Klicka här och skicka iväg ett mail eller ring, så pratar vi gärna mer. 

Dessert_limoncello_drink
content1
Content - Receptframtagning
Content - Receptframtagning

Blossa

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av recept innehållande Blossa glögg till Instagram & Facebook.

Utförande: En del av contentframtagningen för Blossas sociala kanaler är recept! Vi tar fram alla möjliga recept innehållande Blossa glögg. Främst drinkrecept, men också julkolor, marmelader eller liknande. Vi tar fram recepten from scratch, Researchar, provlagar och skriver recepten. De används sedan i Blossas sociala kanaler.

Oddlygood

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av receptvideor till Instagram. De filmas antingen med systemkamera, eller med mobilkamera.

Utförande: Vi tar fram 4 st reels i månaden till Oddlygoods Instagramkonto. 3 st reels är UGC-content filmade med mobilen. Fokus är enkla, goda recept med få ingredienser. 1 st reel/månad är en utförligare receptfilm med ASMR, voice-over och/eller musik.