Skip to content

 

 

 

Content till sociala medier

 

 

 

 

 

 

 

 

Har ni en grym lokal? Och personal som är ambitiös och arbetar helhjärtat? Erbjuder ni en tjänst eller produkt som egentligen säljer sig själv – men ni har ändå svårt att nå ut till nya, potentiella kunder? Snyggt innehåll på sociala medier är ofta lösningen! 

Vikten av att hålla flödet uppdaterat

Att finnas på sociala medier är otroligt viktigt. Syns ni inte där, finns ni inte. Så enkelt är det! Många letar inspiration på sociala medier. Till exempel när de vill testa en nya restaurang. Finns det inga tilltalande bilder eller filmer, blir du en i mängden och den potentiella kunden kanske tillslut väljer ett annat ställe.

Här nedan ser ni några av företagen vi hjälper med att ta fram material till – i både bild- och videoformat, men också content till sociala medier. Vissa företag hjälper vi med en helhetslösning. Allt från framtagning av content, till schemaläggning av inlägg och mätning av statistik. Vissa företag sköter publiceringen på egen hand, men vi hjälper till med contentskapandet. 

Kontinuitet är A & O

I dagens stressiga samhälle kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Inte minst för dig som är ansvarig över marknadsföring eller kommunikation. Oftast har du mycket på ditt bord och då kanske du väljer att bortprioritera sociala medier. Du hinner kanske publicera ett snabbt inlägg då och då, men det finns ingen plan över arbetet. Då får du inte heller till någon kontinuitet i det och att jobba kontinuerligt med sociala medier är mycket viktigare än vad man kan tro. 

Tveka inte att kontakta oss – oavsett om du vill ha hjälp med framtagning av content eller en helhetslösning där vi skapar allt material, skriver copy och postar inläggen. Vi kan även ta fram statistik, samt mäta och analysera varje månad för att du ska få en bra inblick för hur det går. Både på sajten och sociala medier.

Sociala medier- Content för Mr Cake
Sociala medier - Content för Olivia
Sociala medier - Content för Lorina
Sociala medier

Picadeli

– Client Case –

Uppdrag: Ta fram material till sociala medier (Instagram, Facebook, Youtube, samt LinkedIn) i form av bilder, filmer och stop-motionfilmer.

Utförande: Vi hjälper Picadeli med att ta fram material till sociala medier. Tillsammans med deras Digital Communication Manager både fotar och filmar vi i vår studio och ute på “fältet” (bokstavligt talat). Vi har bland annat gjort filmserier som “a products journey” och “backstage at Picadeli”, där vi besökt odlare och produktion för att visa Picadelis konsumenter vart deras produkter kommer ifrån.

Olivia

– Client Case –

Uppdrag: Ansvarig för sociala medier (Instagram och Facebook).

Utförande: För Olivia tar vi fram content till sociala medier för att öka deras närvaro och kännedom bland både göteborgarna och stockholmarna. Vi planerar inläggen, skriver copyn, fotar och filmar samt sköter kommenterarsfälten på både Instagram och Facebook.

Dahls Bageri

– Client Case –

Uppdrag: Löpande framtagning av content för sociala medier, trycksaker och för hemsida. Från idé till färdig bild, film eller inlägg.

Utförande: Vi fram material för Dahls sociala medier varje månad. Allt ifrån idé för vilken typ av bild/film vi ska göra eller text vi ska skriva, till att producera och sedan posta på de olika plattformarna. Förutom det sköter vi annonseringen på de sociala kanalerna. Vi analyserar även statistik varje månad som vi sedan går igenom med ansvarig person, för att de ska få en tydlig bild på hur arbetet vi gör går.