Skip to content

 

 

 

Press

 

 

 

 

 

Ibland händer det att våra kunder väljer att visa upp vårt arbete i olika pressrelaterade forum. Det kan vara allt ifrån kampanjbilder i butiker & tidningar till TV-reklamer och annan press. Här kommer ett urval på sådana exempel som vi är lite extra stolta över! 

 

Sveriges Mästerkock

En del i kategorin press som vi är extra stolta över är att våra bilder har synts i Sveriges Mästerkock. Vi hade i uppdrag att ta fram inspirerande bilder för Lindvalls och deras korvar. Resultatet av fotograferingen syntes därefter på reklamintrot till det populära TV-programmet Sveriges Mästerkock, där tittarna fick se en bild vi tog fram för deras korvar och som alltså frontade Lindvalls varumärke.

 

lindvalls_logo_pms1

Allt om Vin

Under vårt arbete med Blossa hade vi i uppdrag att ta fram och fota en rad olika recept innehållande Blossa glögg. Receptbilderna skulle användas på Blossas sociala kanaler, men dem har senare även synts i tidningen Allt om Vin. Där kunde läsarna ta del av vårt recept på en glöggmarmelad gjord på drycken Blossa Silver. Sidan frontades av bilden vi tagit till receptet innehållandes flaskan, marmeladen och goda tillbehör! 

 

Blossa_logo_frilagd

ELLE Mat & Vin

Under ett fotouppdrag för God Dryck tog vi fram härliga bilder och recept för deras alkoholfria Rosébubbel och därefter har även andra företag valt att använda sig av materialet. Både bilderna och recepten dök senare upp i en upplaga av ELLE Mat & vin, varpå läsarna kunde ta del av materialet vi tagit fram. Väldigt roligt att bläddra i ett såpass populärt magasin och se våra bilder!

 

GD-Wordmark_2500pxW

RESIDENCE

För vår kund Rörstrand har vi haft i uppdrag att ta fram bilder innehållandes deras porslin till både tryckt och digital media. Vårt senaste uppdrag kretsade kring Höganäs nya keramikserie Daga, varpå vi skulle visa upp kollektionen i olika miljöer. Detta resulterade i många härliga bilder, bland annat den ni ser på uppslaget här till höger. Rörstrand valde nämligen i sin tur att ha med en av bilderna i ett uppslag i tidningen RESIDENCE. 

 

Rorstrand_logotyp-1028x701

Nordic Nest 

Vi har under flertalet tillfällen jobbat med Rörstrand där vi har tagit fram bilder på deras porslin för användning i sociala medier och andra digitala kanaler. Resultatet av fotograferingarna har så småningom även synts på andra hemsidor och i olika webshopar, däribland Nordic Nest. Där syns våra bilder när köparna scrollar genom Rörstrands sortiment, för att på så sätt visa produkterna i en inspirerande miljö. Här till vänster ser ni flera exempel på det! 

 

Rorstrand_logotyp-1028x701

Smakbox

Bilderna vi tog för God Dryck och deras alkoholfria Rosé har även synts i ett nyhetsbrev från Smakbox. Där har prenumeranterna av nyhetsbrevet kunnat ta del av våra bilder när dom har läst igenom utskicket. Smakbox är en stor favorit hos många matälskare där man kan prenumerera på en box som kommer hem med nya matvaror att testa i köket! 

 

GD-Wordmark_2500pxW

Cervera

Under ett av våra uppdrag för Rörstrand där vi skulle ta fram bilder för sociala medier och andra digitala kanaler, låg fokus på deras nya kollektion Höganäs Daga. Vi tog många olika bilder där serien lyftes fram i inspirerande miljöer och kombinationer. En av bilderna valde sedan Cervera att använda sig av i ett av deras nyhetsbrev. Där kunde prenumeranterna läsa om de senaste trenderna och inspireras av bilden vi tagit fram!

 

Rorstrand_logotyp-1028x701

Mr Cake 

Vi fotar regelbundet tillsammans med vår kund Mr Cake och härliga Roy Fares! Här har dom valt att lyfta en av bilderna vi tog på honom inför fettisdagen på deras förstasida på hemsidan mrcake.se 

 

nyaste