Skip to content

Marknadsföring

Att marknadsföra sig på sociala medier är A & O för att nå ut till era potentiella kunder. Det kan vara allt från att annonsera på Instagram, till att göra sig mer synlig på Google eller att skicka ut nyhetsbrev.

Annonsering

Oftast krävs det mer än den organiska spridningen för att nå ut på sociala medier. Speciellt när ni vill nå ut till en potentiell ny målgrupp. Ibland kan det därför behövas en liten boost av era befintliga inlägg. Ibland krävs det fristående annonser. Möjligheterna är oändliga!  

Det finns inte ett enda sätt att lyckas med annonsering på. Alla målgrupper gillar olika och därför är det viktigt att våga testa sig fram! Det går sällan att lyckas direkt om man inte har jobbat med det tidigare. Första månaderna får ni räkna med en inkörsport – då gäller det att testa, analysera resultatet och testa någonting helt annat. Tillslut vet vi vad just er målgrupp föredrar och då kommer vi också veta hur vi ska arbeta för att nå de mål ni har satt upp för annonseringen. Men bara för att vi har hittat vad er målgrupp föredrar, kan också de ändra beteende. Därför är analysering av resultaten A och O.

Facebook Ads Manager kan ibland kännas som en djungel. Det är kampanjer, AdSets, Annonser. Och så ska du ta fram en målgrupp, välja rätt annonsmål, samt ta fram copy och bilder. Men lugn – vi hjälper gärna till med hela processen! 

Vi tar fram ett upplägg som passar er. Det kan vara en helhetslösning där vi fotar bilder, skriver copy, sköter annonsering och tar fram en statistiksammanfattning. Vi kan också enbart hjälpa till med själva annonsdelen om ni själva vill skriva copyn och använda befintliga bilder. Att mäta och analysera statistik är något vi alltid rekommenderar att ha med, oavsett paket. Då läser vi av resultaten och drar våra slutsatser om hur det har gått och varför – för att kunna optimera annonserna och få ännu bättre resultat. Hör av er till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att lyckas med annonseringen! 

Marknadsföring
Marknadsföring
Marknadsföring

SEO

Att synas på Google är viktigt för att potentiella kunder ska hitta ert företag och era produkter. Om du letar efter någonting och bestämmer dig för att googla på det – hur ofta bläddrar du dig vidare till sida 2 på Google? I princip aldrig. Du kommer troligtvis besöka någon av topp 3 sökresultaten. För att nå dit krävs ett bra och uppdaterat SEO-arbete. 

SEO kostar inte pengar, men det krävs däremot mycket tid. Det gäller att uppdatera din hemsida regelbundet för att Google ska tycka just din webbplats är relevant. Tycker Google den är relevant, kommer du att belönas med en bättre ranking i sökresultatet. Det innebär att ju mer du arbetar med hemsidan, desto högre upp syns du. 

Vi hjälper er gärna med att få en högre ranking på Google! Ett bra upplägg brukar vara att vi gör en analys av er befintliga sajt och kommer med förslag på hur vi kan hjälpa er. Sedan tar vi fram relevanta sökord och gör det SEO-arbete vi har kommit överens om. Efteråt utvärderar vi såklart hur det har gått. SEO är inget engångsarbete, utan det krävs en regelbunden uppdatering för att ni ska ha kvar er Google-rakning. Självklart hjälper vi till att hålla sajten uppdaterad och relevant. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar med SEO och hur vi skulle kunna hjälpa ert företag? Tveka inte att kontakta oss!

Marknadsföring
Marknadsföring
Marknadsföring

Dahls Bageri

– Client Case –

Uppdrag: Löpande framtagning av annonsering på sociala medier.

Utförande: Förutom sociala medier, hjälper vi även Dahls Bageri med annonseringen på Facebook och Instagram. Vi tar fram allt – från idé till utförande: bilder, copy och annonsstrategi. När vi har tagit fram ett förslag för månaden korrar vi det med ansvarig på Dahls och gör eventuella ändringar.Sedan schemalägger vi det och håller koll på resultatet under tidens gång. I slutet av varje månad tar vi fram statistik och analyserar hur det har gått och hur vi kan göra det ännu bättre till nästa månad. 

POP! Bakery

– Client Case –

Uppdrag: Vi sköter annonseringen för POP! Bakery Sveriges Facebook- och Instagramkonto.

Utförande: Vi får färdigt innehåll i form av copy och bilder av kund. Utefter innehållet tar vi fram en annonsplan månad för månad. Vi utformar varje annons – genom att välja lämplig annonstyp, annonsmål, målgrupp och budget. Vi håller koll på annonserna under tidens gång och uppdaterar/ändrar om det är något vi anser behövs. Varje kvartal tar vi fram en mer omfattande statistiksammanfattning där vi analyserar hur det har gått och kommer med förslag på hur det kan bli ännu bättre till kommande kvartal.