Skip to content

 

 

 

Annonsering

 

 

 

Annonsering i sociala medier 

Oftast krävs det mer än den organiska spridningen för att nå ut på sociala medier. Speciellt när ni vill nå ut till en potentiell ny målgrupp. Ibland kan det därför behövas en liten boost av era befintliga inlägg. Ibland krävs det fristående annonser. Möjligheterna är oändliga!  

Det finns inte ett enda sätt att lyckas med annonsering på. Alla målgrupper gillar olika och därför är det viktigt att våga testa sig fram! Det går sällan att lyckas direkt om man inte har jobbat med det tidigare. Första månaderna får ni räkna med en inkörsport – då gäller det att testa, analysera resultatet och testa någonting helt annat. Tillslut vet vi vad just er målgrupp föredrar och då kommer vi också veta hur vi ska arbeta för att nå de mål ni har satt upp för annonseringen. Men bara för att vi har hittat vad er målgrupp föredrar, kan också de ändra beteende. Därför är analysering av resultaten A och O.

Facebook Ads Manager kan ibland kännas som en djungel. Det är kampanjer, AdSets, Annonser. Och så ska du ta fram en målgrupp, välja rätt annonsmål, samt ta fram copy och bilder. Men lugn – vi hjälper gärna till med hela processen! 

Vi tar fram ett upplägg som passar er. Det kan vara en helhetslösning där vi fotar bilder, skriver copy, sköter annonsering och tar fram en statistiksammanfattning. Vi kan också enbart hjälpa till med själva annonsdelen om ni själva vill skriva copyn och använda befintliga bilder. Att mäta och analysera statistik är något vi alltid rekommenderar att ha med, oavsett paket. Då läser vi av resultaten och drar våra slutsatser om hur det har gått och varför – för att kunna optimera annonserna och få ännu bättre resultat. Hör av er till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att lyckas med annonseringen! 

Marknadsföring

 

 

Marknadsföring

 

 

Marknadsföring