Skip to content

 

 

 

Annonsering

 

 

 

Annonsering i sociala medier 

Oftast krävs det mer än den organiska spridningen för att nå ut på sociala medier. Speciellt när ni vill nå ut till en potentiell ny målgrupp. Ibland kan det därför behövas en liten boost av era befintliga inlägg. Ibland krävs det fristående annonser. Möjligheterna är oändliga!  

Det finns inte ett enda sätt att lyckas med annonsering på. Alla målgrupper gillar olika och därför är det viktigt att våga testa sig fram! Det går sällan att lyckas direkt om man inte har jobbat med det tidigare. Första månaderna får ni räkna med en inkörsport – då gäller det att testa, analysera resultatet och testa någonting helt annat. Tillslut vet vi vad just er målgrupp föredrar och då kommer vi också veta hur vi ska arbeta för att nå de mål ni har satt upp för annonseringen. Men bara för att vi har hittat vad er målgrupp föredrar, kan också de ändra beteende. Därför är analysering av resultaten A och O.

Facebook Ads Manager kan ibland kännas som en djungel. Det är kampanjer, AdSets, Annonser. Och så ska du ta fram en målgrupp, välja rätt annonsmål, samt ta fram copy och bilder. Men lugn – vi hjälper gärna till med hela processen! 

Vi tar fram ett upplägg som passar er. Det kan vara en helhetslösning där vi fotar bilder, skriver copy, sköter annonsering och tar fram en statistiksammanfattning. Vi kan också enbart hjälpa till med själva annonsdelen om ni själva vill skriva copyn och använda befintliga bilder. Att mäta och analysera statistik är något vi alltid rekommenderar att ha med, oavsett paket. Då läser vi av resultaten och drar våra slutsatser om hur det har gått och varför – för att kunna optimera annonserna och få ännu bättre resultat. Hör av er till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att lyckas med annonseringen! 

Marknadsföring

 

 

Marknadsföring

 

 

Marknadsföring

 

 

Blossa

– Client Case –

Uppdrag: Sponsring av befintliga inlägg på Instagram & Facebook. I vissa fall även annonsering. 

Utförande: Vi tar både fram allt content för Blossas sociala kanaler, samt sponsrar inläggen vi publicerar. Varje månad tar vi fram en plan på vilka specifika inlägg vi ska sponsra. Vi har fått en sammanlagd budget som vi sedan fördelar ut. Förutom att sponsra inläggen, tar vi fram relevant målgrupp, samt håller koll på sponsringen under tiden – så att vi kan förlänga sponsringen, ändra budget eller avsluta den tidigare beroende på hur den presterar. I vissa fall har vi även tagit fram annonser – för att kunna ändra copy, annonsperiod eller liknande. Vi tar också fram statistik, samt analyserar resultaten varje månad för att alltid kunna bli bättre.

Spinneriet

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av 1 st annons per månad. 

Utförande: Förutom framtagning av 2 st reels & 2 st bilder per månad, skapar vi även 1 st annons per månad. Vi använder befintligt material (en av reelsen), men tar fram copy, relevant målgrupp, väljer annonsmål och placeringar etc. Vi håller såklart koll på annonsen under tiden den pågår och ändrar/uppdaterar beroende på hur den presterar. Efter varje annons tar vi fram statistik som vi även analyserar och skickar till kund. Det gör vi för att hela tiden kunna bli bättre – vi tycker det är viktigt att ta med oss lärdomar och testa något nytt för att kunna optimera annonserna!