Skip to content

 

 

 

Foto till sociala medier 

 

 

 

 

Foto till sociala medier 

Sociala medier har gjort allt lättillgängligt för oss och vårt samhälle. För att kunna möta era potentiella, men även befintliga kunder, är foto ”in action” en bra idé! Detta eftersom det gör att bilderna upplevas mindre ”stagade” och ger dem mycket mer liv. Allt ska kännas levande och äkta. Det ska förmedla en känsla hos era potentiella kunder, de ska vilja vara en del av er bild, er tjänst eller produkt.

Nu för tiden köper inte folk en produkt eller tjänst, utan man köper känslan av den! Och gör man då inte riktigt bra marknadsföring med foto och filmer som reflekterar verkligheten- kommer de potentiella kunderna förbli potentiella. 

Kontakta oss om ni vill veta mer!

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Foto. In action

 

 

Rörstrand

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av härliga lifestylebilder till sociala medier, hemsida och nyhetsbrev.

Utförande: Här jobbar vi i projektform, istället för månadsvis. Projekten är uppdelade i både de olika produkterna, men också utefter säsong. Vi får listor på vad vi ska fota och sedan planerar vi de olika fotograferingarna. Dessa typer av bilder fotar vi i studion eller ute på location. I studion bygger vi upp olika miljöer och målar om väggar, för att få fram den rätta känslan för varje miljö. Redigeringen sker också från studion. Vi skickar alltid korr innan leverans. 

Picadeli

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av bilder och filmer till Picadelis Instagram.  

Utförande: Varje månad fotar/filmar vi tillsammans med ansvarig på Picadeli. Ibland i studion, ibland i butik eller ute på location. Planering, samt publicering av innehållet sköter kund. Redigering sker från studion. Vi skickar alltid korr innan leverans.