Skip to content

 

 

 

Filmer till sociala medier

 

 

 

 

Filmer till sociala medier

Filmer i sociala medier

 

 

Filmer i sociala medier

 

 

Filmer i sociala medier

 

 

Filmer i sociala medier

 

 

För att läsa mer om produktfilmer - klicka här!

Spinneriet

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av 2 reels på Instagram per månad.

Utförande: Varje månad planerar vi kommande månads innehåll tillsammans med ansvarig på Spinneriet. Filmar gör vi uteslutande i Spinneriets lokaler i de olika butikerna/restaurangen. Redigeringen görs sedan i studion. Förutom framtagningen av reels fotograferar vi även 2 bilder per månad. Vi skickar alltid korr innan leverans.

 

 

Saluhallen

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av stämningsfilmer i Reels-format till Saluhallens sociala medier. Innefattar även copy, samt publicering på plattformarna.

Utförande: Varje månad har vi tagit fram minst en stämningsfilm som vi filmar med mobilen. Syftet är att skapa en lättsam, inspirerande och härlig känsla som ska locka dit besökare. Stämningsfilmerna har varierat i innehåll beroende på ifall vi har gjort en generell film där vi lyft Saluhallen i sin helhet, eller lyft en specifik handlare som t.ex. är nyinflyttad eller om det är en särskild dag, t.ex. fettisdagen så har vi enbart fokuserat på de berörda handlarna.

Haga Göteborg

– Client Case –

Uppdrag: Framtagning av stämningsfilmer till sociala medier med fokus på de olika årstiderna.  

Utförande: Under året har vi tagit fram ett par olika filmer för varje årstid, där fokus har legat på olika teman, till exempel hantverk, shopping & mat. Syftet har varit att locka dit turister men även göteborgarna själva med inspirerande och mysiga stämningsfilmer och att försöka förmedla den känslan som är unik för Haga Göteborg.