Content

Dagens samhälle förväntar sig att ni ska vara aktiva på era sociala medier och för att behålla er professionalitet och trovärdighet behövs bra bilder och bra innehåll för era inlägg.

Content

Dagens samhälle förväntar sig att ni ska vara aktiva på era sociala medier och för att behålla er professionalitet och trovärdighet behövs bra bilder och bra innehåll för era inlägg.

Har ni en grym lokal, en personal som är ambitiös och arbetar helhjärtat med sina uppdrag? Erbjuder en tjänst eller produkt som egentligen säljer sig självt, men ändå har ni svårt att nå ut till kund?

Att finnas på sociala medier är A och O i dagens samhälle, syns du inte där så finns du inte. Så enkelt är det. Många letar efter inspiration på sociala kanaler, kikar geo-taggar och spanar läget när någon i deras närhet har rekommenderat dem att prova det ni erbjuder. Finns då inget tilltalande i bild eller film kommer personen i fråga garanterat kika på något annat istället.

Här nedan kommer olika företag jag hjälper med att ta fram material, i bild- och videoformat, samt några företag vars sociala medier jag har hand om. Allt från att posta inlägg, skriva content och fotografera.

Företag i dagens läge har många gånger svårt att få tiden att räcka till för att posta kontinuerligt på sociala medier. Det finns ofta en person som är ansvarig för all slags kommunikation för företaget och kan ibland ha lite för mycket på sin tallrik för att kunna göra ett bra jobb på de sociala plattformarna. Det kan bli en snabb mobilbild om man har tur och inläggen sker kanske när man hinner med, vilket kan vara allt från 1 gång varannan vecka eller 1 gång i månaden. Det blir aldrig någon kontinuitet i det.

parmesanhjul
Kafe magasinet
content_1
content_6
påskbild_samlingsbild
content_4
content_2
AG1I8633

Picadeli

– Client Case –

Uppdrag: Ta fram material till sociala medier (instagram, facebook, youtube samt linkedin) i form av bild, film, stop-motion-filmer.

Utförande: Jag hjälper Picadeli att ta fram material till deras sociala medier, tillsammans med deras Digital Communication Manager. Vi fotar och filmar både i studio och ute på ”fältet” (bokstavligt talat). Vi har gjort bland annat filmserier som ”A Products Journey” och Backstage at Picadeli” där vi har besökt odlare och produktion för att visa Picadelis konsumenter vart deras produkter kommer från.

 • Vintersallad_kvadrat
 • spons_kvadrat
 • new_years_kvadrat_ny
 • Picknick_kvadrat
 • AG1I8915
 • Olivia Medborgarhuset Södermalm
 • parmesanhjul
 • AG1I8633

Olivia

– Client Case –

Uppdrag: Ansvarig för sociala medier (instagram och facebook).

Utförande: För Olivia tar jag fram content till deras sociala medier för att öka deras närvaro och kännedom bland Göteborgarna. Jag skriver inlägg, fotar och filmar samt gillar och kommenterar på deras instagram och facebook.

Dahls Bageri

– Client Case –

Uppdrag: Löpande framtagning av content för sociala medier, trycksaker och för hemsida. Från idé till färdig bild eller film.

Utförande: Varje månad tar vi fram material för Dahls sociala medier. Allt ifrån att ta fram idé för vilken typ av bild/film vi ska göra, till att producera och sedan posta på de olika plattformarna. Vi tar även fram texten som skrivs för varje inlägg, analyserar statistik, sköter annonsering och mycket annat.

 • påskbild_samlingsbild
 • Semlor
 • Mats_2
 • Småbarnsförälder