Content

Sociala medier är otroligt viktigt och dagens samhälle förväntar sig att ni ska vara aktiva för att behålla er professionalitet och trovärdighet. Då behövs det både bra bilder och välskrivet innehåll för era inlägg.

Content

Dagens samhälle förväntar sig att ni ska vara aktiva på era sociala medier och för att behålla er professionalitet och trovärdighet behövs bra bilder och bra innehåll för era inlägg.

Har ni en grym lokal, personal som är ambitiös och arbetar helhjärtat med sina uppdrag? Erbjuder ni en tjänst eller produkt som egentligen säljer sig själv, men ändå har svårt att nå ut till kund?

Att finnas på sociala medier är A och O i dagens samhälle. Syns ni inte där, finns ni inte. Så enkelt är det. Många letar efter inspiration på sociala kanaler, kikar geo-taggar och spanar läget när någon i deras närhet har rekommenderat dem att prova det ni erbjuder. Finns det då inget tilltalande i bild eller film kommer personen i fråga garanterat kika på något annat istället.

Här nedan ser ni några av företagen som vi hjälper med att ta fram material till – i bild- och videoformat, samt content till sociala medier. Allt från att skriva copy och fotografera, till att posta inläggen. Vissa företag hjälper vi till med framtagning av content och vissa sköter vi deras sociala medier helt och hållet. 

Företag i dagens läge har många gånger svårt att få tiden att räcka till för att posta kontinuerligt på sociala medier. Det finns ofta en person som är ansvarig för all slags kommunikation på företaget och det kan ibland ha lite för mycket på sin tallrik för att kunna göra ett bra jobb på de sociala plattformarna. Det kan bli en snabb mobilbild om man har tur och inläggen sker kanske när man hinner med, vilket kan vara allt från 1 gång varannan vecka eller 1 gång i månaden. Det blir aldrig någon kontinuitet i det.

Tveka inte att kontakta oss – oavsett om ni vill ha hjälp med framtagning av content eller en helhetslösning där vi skapar allt material, skriver copy och postar inläggen. Vi kan även ta fram statistik, samt mäta och analysera varje månad för att ni ska få en bra inblick för hur det går. Både er sajt och era sociala medier. 

Klicka här om du vill bolla idéer med oss eller om du vill diskutera ett upplägg du tror vi skulle kunna hjälpa dig med! 

parmesanhjul
Kafe magasinet
content_1
content_6
påskbild_samlingsbild
content_4
content_2
AG1I8633

Picadeli

– Client Case –

Uppdrag: Ta fram material till sociala medier (Instagram, Facebook, Youtube, samt LinkedIn) i form av bilder, filmer och stop-motionfilmer.

Utförande: Vi hjälper Picadeli med att ta fram material till sociala medier. Tillsammans med deras Digital Communication Manager fotar och filmar vi både i vår studio och ute på “fältet” (bokstavligt talat). Vi har gjort bland annat filmserier som “a products journey” och “backstage at Picadeli”, där vi besökt odlare och produktion för att visa Picadelis konsumenter vart deras produkter kommer ifrån.

 • Vintersallad_kvadrat
 • spons_kvadrat
 • new_years_kvadrat_ny
 • Picknick_kvadrat
 • AG1I8915
 • Olivia Medborgarhuset Södermalm
 • parmesanhjul
 • AG1I8633

Olivia

– Client Case –

Uppdrag: Ansvarig för sociala medier (Instagram och Facebook).

Utförande: För Olivia tar vi fram content till sociala medier för att öka deras närvaro och kännedom bland göteborgarna och stockholmarna. Vi planerar inläggen, skriver copyn, fotar och filmar samt sköter kommenterarsfälten på både Instagram och Facebook.

Dahls Bageri

– Client Case –

Uppdrag: Löpande framtagning av content för sociala medier, trycksaker och för hemsida. Från idé till färdig bild, film eller inlägg.

Utförande: Varje månad tar vi fram material för Dahls sociala medier. Allt ifrån idé för vilken typ av bild/film vi ska göra eller text vi ska skriva, till att producera och sedan posta på de olika plattformarna. Förutom det analyserar vi statistik varje månad, samt sköter annonsering och mycket annat.

 • påskbild_samlingsbild
 • Semlor
 • Mats_2
 • Småbarnsförälder